Winning Team

Netværkshold

Trykprøv og accellerer dine beslutnigner.

Du kan vælge bland tre typer netværkshold

CxO's


Topledere der tror på at et diverst sammensat hold, kan bidrage med afgørende elementer du ikke kan hente i hverken din organisation eller din vennekreds

Talenter


Morgendagens topledere. Personer på vej - og med ambitioner og fart på. Vi skaber et "elite miljø", hvor talentet kan vokse. Flest er mellem 25-35 år.

International Professionals


Danske ledere der er kommet hjem fra ophold ude i verden, sat sammen med expats bosiddende i DK. En international cocktail der fortsat giver international accelleration.

Custom-made


Hvert netværkshold er sammensat ud fra ønsket om diversitet. Du skal møde en forsamling personer, du ikke kan finde andre steder i denne sammensætning. Holdet skal give dig andre spørgsmål og svar end hos grupper og personer du normalt omgås. Matchet blandt holdets personer går på stillingsniveau og viljen til at deltage og engagere sig. Mødeprogrammer aftales i fællesskab og justeres i forhold til samfundets udvikling.

DET SIGER VORES KUNDER

Det bedste erhvervsnetværk jeg har deltaget i. Der er god balance i holdets facilitering. Jeg lærer meget og får meget inspiration med hjem.  Holdets størrelse betyder at vi alle får taletid, samtidig med holdet er overskueligt og hurtigt har opbygget en god fortrolighed. Jeg nyder meget de personlige møder jeg har med holdets medlemmer.  


CHRISTIAN TANGE, CFO AGILLIC A/S